Corona virus: Klik hier voor de laatste updates over opleidingen, evenementen en workshops i.v.m. het Corona virus.

Inschrijfmogelijkheden

ACTIEPRIJS: €299 bij deelname van 1 persoon van één organisatie inclusief boek naar keuze.

 

Schrijf u direct in!

 

U kunt kiezen uit de volgende boeken:

*Kort voor het seminar sturen we u een e-mail met de laatste praktische informatie en persoonlijke instructies om in te loggen.

 

Heeft u vragen?

Voor informatie over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met de klantenservice via e-mail: inschrijven@vakmedianet.nl of via telefoonnummer: 088- 58 40 401.

 

Algemene informatie

Heeft u vragen over dit event? 
Neem contact op met: inschrijven@vakmedianet.nl  

 

Incompany trainingen

Het komt regelmatig voor dat collega’s dezelfde trainingsbehoefte hebben. In dat geval kan een incompany training een voordelige keuze zijn die meer rendement oplevert dan een open training. De trainingen kunnen volledig op uw wensen en behoeften worden afgestemd. Neem voor meer informatie contact op met: 

Filiz Denizalti 
Telefoon: 0626526126

Organisatie

De Arbo Actualiteitendag wordt georganiseerd door Arbo Online van B+B Vakmedianet B.V.
 

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.


Persoonsgegevens

Vakmedianet B.V. legt uw gegevens vast in het kader van uw deelname aan het event / opleiding. Uw e-mailadres kan worden gebruikt om u te informeren over producten en diensten van Vakmedianet B.V. haar kennispartners en de overige sponsoren van het evenement als u dit heeft aangegeven. Ook als u niets aangeeft, kunt u per e-mail over gelijksoortige producten en diensten van Vakmedianet B.V. worden geïnformeerd, tenzij u daartegen bezwaar maakt. Uw adresgegevens kunnen daarnaast door Vakmedianet B.V. worden gebruikt en aan de kennispartners en overige sponsoren van het event ter beschikking worden gesteld en gebruikt om informatie of aanbiedingen te verstrekken betreffende hun producten of diensten.  Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per email of per post afkomstig van Vakmedianet B.V., kunt u dit doorgeven aan Vakmedianet, t.a.v. Klantenservice, Postbus 448, 2400 AK Alphen aan den Rijn, of aangeven bij klantenservice@vakmedianet.nl.

 

Schrijf u direct in!