Sprekers

Porto Franco

Porto Franco

is Directeur tri-plus en veiligheidskundige. Porto Franco heeft organisaties in zowel binnen en buitenland ondersteund om deze op een nog hogere arbeidsveiligheidsniveau te brengen. Dit doet hij op een passievolle wijze waar de theorie en praktijk elkaar vinden. Met zijn ervaring kan hij zich goed verplaatsen in, en contact maken met, mensen op alle niveaus. Hij speelt daardoor een centrale rol in het verbinden van verschillende opvattingen en zienswijzen binnen een organisatie. “Ik kan omgaan met mensen in alle posities, omdat ik al die rollen zelf ook heb bekleed.”

 
Pascal Willems

Pascal Willems

is advocaat en eigenaar van WVO Advocaten. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, sv-recht en privacy-recht en treedt regelmatig op als docent en spreker op cursussen en congressen. Daarnaast is hij o.a. betrokken bij de ontwikkeling van STECR Werkwijzers en diverse Richtlijnen. Ook publiceert hij in diverse vakbladen en is hij betrokken bij uitgaven van Vakmedianet, waaronder de Praktijkgisen Arbeidsrecht, Ziekte- en re-integratie en Sociale Zekerheid.

 
Pieter Diehl

Pieter Diehl

Als veiligheidskunde en organisatieadviseur ben ik ook auteur van diverse arboboeken. De laatste jaren ben ik bezig met leiderschap en eigenaarschap van medewerkers en leidinggevende. Mijn kracht is het realiseren van transities en het verbinden van mensen. Ik ben ook voorzitter van de beroepsvereniging van de preventiemedewerker (BVAA).

 
Rik Menting

Rik Menting

Rik Menting is ruim 30 jaar werkzaam als bedrijfsarts is in 1983 afgestudeerd aan de VU te Amsterdam en heeft naast de bedrijfsartsen opleiding in Nijmegen (SAGBO) de Postdoctorale Toxicologie opleiding in Wageningen gevolgd. Naast bedrijfsarts is hij vele jaren werkzaam geweest als manager/bedrijfsarts bij Arbo Unie en was hij lid van het Expertise Centrum Toxische stoffen bij Arbo Unie. Sinds 2013 is hij werkzaam als sr. bedrijfsarts bij de Bedrijfspoli te Nijmegen en is daarnaast bestuursvoorzitter en medeoprichter van Prevent Partner, een coöperatieve netwerkorganisatie van en voor zelfstandige arbo professionals.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.