Sprekers

Porto Franco

Porto Franco

is Directeur tri-plus en veiligheidskundige. Porto Franco heeft organisaties in zowel binnen en buitenland ondersteund om deze op een nog hogere arbeidsveiligheidsniveau te brengen. Dit doet hij op een passievolle wijze waar de theorie en praktijk elkaar vinden. Met zijn ervaring kan hij zich goed verplaatsen in, en contact maken met, mensen op alle niveaus. Hij speelt daardoor een centrale rol in het verbinden van verschillende opvattingen en zienswijzen binnen een organisatie. “Ik kan omgaan met mensen in alle posities, omdat ik al die rollen zelf ook heb bekleed.”

 
Pascal Willems

Pascal Willems

is advocaat en eigenaar van WVO Advocaten. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, sv-recht en privacy-recht en treedt regelmatig op als docent en spreker op cursussen en congressen. Daarnaast is hij o.a. betrokken bij de ontwikkeling van STECR Werkwijzers en diverse Richtlijnen. Ook publiceert hij in diverse vakbladen en is hij betrokken bij uitgaven van Vakmedianet, waaronder de Praktijkgisen Arbeidsrecht, Ziekte- en re-integratie en Sociale Zekerheid.

 
Pieter Diehl

Pieter Diehl

Als veiligheidskunde en organisatieadviseur ben ik ook auteur van diverse arboboeken. De laatste jaren ben ik bezig met leiderschap en eigenaarschap van medewerkers en leidinggevende. Mijn kracht is het realiseren van transities en het verbinden van mensen. Ik ben ook voorzitter van de beroepsvereniging van de preventiemedewerker (BVAA).

 
Bart Wilke

Bart Wilke

Als bedrijfsarts legt Bart de focus op wat iemand nog wèl kan, zowel bij de medewerker als bij de werkgever waardoor onnodig verzuim wordt voorkomen. Door aandacht en zorg te besteden aan medewerkers die werken, voorkom je grijs verzuim. Preventie is het beste medicijn voor ziekteverzuim! Door middel van Health Checks helpt hij mensen hun leefstijl te verbeteren. Training en voorlichting helpen casemanagers en andere stakeholders hun rol beter te kunnen uitvoeren. Bart heeft de afgelopen 6 jaar bij Hoogvliet Super een bijdrage geleverd aan het verlagen van ziekteverzuim tot minder dan 2%, aan het ontwikkelen van Spoor 1&2-trajecten en aan het opstarten van Health Checks, waarvan er honderden zijn uitgevoerd.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.