Sprekers

Bas van Batenburg LinkedIn

Bas van Batenburg

mr. F.B. (Bas) van Batenburg is een echte letselschadespecialist en onderhandelaar. Sinds 1999 is hij advocaat. In 2002 is hij zijn eigen kantoor gestart, dat sinds 2016 verder is gegaan onder de naam VAN BATENBURG & PRACHT ADVOCATEN. Bas van Batenburg is gespecialiseerd in Letselschade, Arbeidsrecht en Sociale Zekerheidsrecht. Hij treedt op voor grote werkgevers en verzekeraars maar ook voor werknemers en slachtoffers. Doordat hij voor beide kanten optreedt weet hij wat de volgende stap van de andere kant zal zijn, en is hij ze altijd een stap voor! Bas van Batenburg is als docent en auteur verbonden aan B+B Vakmedianet en is sinds 2001 een veel gezien gezicht bij BNN/VARA consumentenprogramma KASSA!. (Zat. 19.00 uur, Ned 1.)

 
Henk Koenders LinkedIn

Henk Koenders

Vervulde vele functies binnen de inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie). Is nu belast met één van de grootste programma´s van de inspectie (het Programma Bedrijven met Gevaarlijke Stoffen). Binnen dit programma wordt geïntegreerd aandacht besteed aan blootstelling en acute risico´s.

 
Pascal Willems

Pascal Willems

is advocaat en eigenaar van WVO Advocaten. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, sv-recht en privacy-recht en treedt regelmatig op als docent en spreker op cursussen en congressen. Daarnaast is hij o.a. betrokken bij de ontwikkeling van STECR Werkwijzers en diverse Richtlijnen. Ook publiceert hij in diverse vakbladen en is hij betrokken bij uitgaven van Vakmedianet, waaronder de Praktijkgisen Arbeidsrecht, Ziekte- en re-integratie en Sociale Zekerheid.

 
Pieter Diehl

Pieter Diehl

Als veiligheidskunde en organisatieadviseur ben ik ook auteur van diverse arboboeken. De laatste jaren ben ik bezig met leiderschap en eigenaarschap van medewerkers en leidinggevende. Mijn kracht is het realiseren van transities en het verbinden van mensen. Ik ben ook voorzitter van de beroepsvereniging van de preventiemedewerker (BVAA).

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.